Karin Zwaan

Mijn naam is Karin Zwaan, ben 43 jaar en samen met mijn man en 3 kinderen woonachtig in Zwinderen. Aan de mooie Verlengde Hoogeveense Vaart runnen wij met plezier en passie een akkerbouwbedrijf. 

De afgelopen 4 jaar heb ik me namens de VVD voor u ingezet om onze gemeente op het niveau te houden waar het goed en mooi wonen, werken en recreƫren is ! Ik wil me de komende jaren opnieuw inzetten voor u en voor onze gemeente. Onder andere voor een sterke agrarische sector. Agrariƫrs zijn doeners en willen graag de ruimte krijgen om te groeien en zich te ontplooien. Ten aanzien van de bedrijfsvoering moeten er geen extra belemmeringen worden opgelegd. Duurzaamheid en innovatie is ook in deze sector aan de orde van de dag. Op zoek naar alternatieve energiebronnen; dit vergt veel inzet en vaak grote investeringen. Het Midden en Klein Bedrijf is de banenmotor van onze economie, zeker in onze gemeente. De VVD wil dit blijvend steunen en stimuleren.

De VVD neemt haar verantwoordelijkheid, is toegankelijk en aanspreekbaar. Uiteraard op alle onderwerpen die u en ons bezig houden. Heeft u vragen ?
Neem gerust contact met mij op (
fzwaan@raadcoevorden.nl) of met een van de andere fractieleden.