Erik Ziengs op tour door de regio

VVD-Kamerlid Erik Ziengs (nr.23) zal op zaterdag 25 februari een tour door Zuid-Oost Drenthe doen, die zal starten om 13:00 uur bij ijssalon Talenti, op de nieuwe locatie in Gees.


De tour begint dus in Gees bij Gerard Hegen, die samen met zijn zoon een ijssalon én een boerenbedrijf heeft. Het ijs bij Talenti wordt gemaakt van eigen melk van de boerderij. Gees is een toeristisch dorp waar in het vakantieseizoen veel toeristen zijn, maar tot nu toe weinig horeca te vinden is. De ijssalon zal dan ook 's morgens open zijn voor ontbijt, koffie en lunch. De zoon van Gerard, Willem Jan en diens vriendin Gerlinde Bosman, zullen de ijssalon samen gaan runnen.


Erik gaat tijdens het bezoek aan de ijssalon in gesprek met ondernemers en laat zien dat ondernemerschap en innovatie, zoals bij Talenti, van grote waarden voor de regio zijn. Daarna gaat hij op tour door de regio. De route begint in Gees, vervolgens Aalden, Sleen, Dalen, Coevorden markt, en zal rond 16:00 uur eindigen te Coevorden op het EDS plein.


Kom zaterdag 25 februari langs en ga in gesprek met Erik Ziengs, stem uw liberale Drent in het parlement!